top of page

Who are you
 

199205431_10226002557998462_7279941010053962529_n.jpg

Tijd om ons even voor te stellen ….

Ik ben Niki, mama van 3, Noah , Esmée & Camille een zaakvoerster van Gastenverblijf De Perenboom en Vakantiewoning De Karlapper. Overkoepelende naam BV Escano. 

Om eventjes wat stoom af te laten van mijn drukke bestaan ga ik joggen of kan ik genieten van een natuurwandeling met de kinderen en onze trouwe viervoeters Nala & Rocky.
Ik kan enorm genieten van een samenkomst met familie of vrienden, gepaard met een glaasje bubbels en tapas. Ik kan genieten van elk seizoen en zijn charmes, maar als de kerstperiode eraan komt , maak mijn hart stiekem een vreugdesprongetje. 
Ik hou van reizen zowel in binnen- als buitenland. Als ik een nieuwe plek wil ontdekken, vind ik dit heerlijk om te doen met een lokale gids per fiets of met de vespa.

Ik ben alleenstaande mama maar heb sinds 2021 een nieuwe vriend om mijn passies te delen. 

Door mijn liefde voor reizen en het graag ontdekken van nieuwe plekjes heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby een beroep te maken en dit ook met jullie te delen.
Na mijn studies Toerisme & onthaal en ervaring in de horeca, kwam het overnemen van de Logies van mijn ouders dus als een logische volgende stap.
Inmiddels zijn we al 5 jaar verder en hebben we de zaak reeds uitgebreid met de vakantiewoning te Lokeren.

Voorlopig houden we het dus nog in eigen land … mijn volgende droom is het buitenland. Maar mijn verhaal in België is nog niet uitgeschreven. Dat heb ik ontdekt tijdens c****a 🦠.

Ondernemers zijn enorm innovatief waardoor het aanbod in onze regio afgelopen 2 jaar weer ontzettend gegroeid is.

Hopelijk tot binnenkort!

bottom of page