top of page

Vakantiewoning  "De Karlapper"

te Lokeren

Lokeren is een gezellige, groene stad tussen Gent en Antwerpen. De Moervaart, de Zuidlede en de grillige Durme trekken een spoor van rustig blauw en weelderig groen doorheen het landelijke Eksaarde, het romantische Daknam tot in het hart van Lokeren. Lokeren is een paradijs voor wandelaars en fietsers, ook boottoeristen worden hier verwend met de mogelijkheid om aan te meren in het centrum van de stad, vlakbij de Markt met zijn gezellige terrasjes, eethuizen en winkels.
Meer info : https://toerisme.lokeren.be/

IMG_9661.jpg

Onze charmante vakantiewoning in landelijke stijl kan tot max 10 personen ontvangen.

De woning  telt een gelijkvloers-, eerste- en 2de verdiep, enkel te bereiken met de trap.  Er zijn 3, hele ruime, slaapkamers. Op elke kamer staan single bedden, die naast elkaar of apart kunnen staan.

 

De slaapkamers op de eerste verdieping, delen een ruime badkamer met bad en douche.

De kamer op de 2 verdieping (een zeer ruime 4persoonkamer) heeft een eigen badkamer met douche en toilet

 

De woning beschikt daarbij nog over 2 aparte toiletten (gelijkvloers/1ste verdieping)


De gelijkvloers bestaat uit de keuken (geen vaatwasser) , eetkamer en living en is ingericht met hedendaags comfort. Er is ook nog een terras met een grote tuintafel, parasol en barbecue (kolen en opkuis zelf te voorzien).

In de tuin staat een schommel met speelhuisje. In het tuinhuis is een badmintonnet en dergelijke voorzien

 

Ter plaatse is gratis parkeergelegenheid aan de woning zelf (2 naast de woning en eventueel 1 voor de woning) ,  gratis wifi en digitale televisie (Telenet).

 

In de keuken voorzien wij 2 keukenhanddoeken, een schoteldoek en spons, tevens is ook 1 vuilzak + 1 PMD zak voorzien. Zaken zoals afwasmiddel, toiletpapier enz. dient u zelf te voorzien.

 

Er is 1 kinderstoel beschikbaar.

De woning mag tot max 10 personen ontvangen. Dit is incl. baby of kindjes. 

In en uitchecken:
Inchecken kan vanaf 16uur . Wij werken met een sleutelkluis. Zodra wij de volledige betaling ontvangen, ontvangt u verdere richtlijnen en de code.

Uitchecken is voor 10 uur.

 

De eindschoonmaak is inbegrepen in de prijs. Wij vragen echter om de woning netjes en poets klaar achter te laten. Meer hierover kunt u in onze huisregels terug vinden.

Ik zal steeds (telefonisch) ter beschikking zijn om alle vragen te beantwoorden of indien nodig bijkomende uitleg te geven over de woning. 

De betaling:
Om de reservering te bevestigen vragen wij u om een voorschot 30% van  te voldoen via een bankoverschrijving. Dit binnen 5 werkdagen. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met de details 

Het resterende saldo mag u één werkweek voor aankomst overmaken via overschrijving of contant bij het inchecken

Tarieven:

Midweek (ma-vrij) : 1200 euro
Weekend (vrij-ma) : 950 euro
Week : 1750 euro

Waarborg : 250 euro 
 

  • Huisdieren op aanvraag en mits supplement 

Voor meer informatie mag u ons steeds bellen (0494/66.27.10) of mailen naar deperenboom@telenet.be

bottom of page