top of page

Om werkelijk
tot rust te 
komen

Gastenverblijf De Perenboom
 
Vanaf 1 oktober 2023 wijzigen wij van concept!

Wij verwelkomen u vanaf nu bij Gastenverblijf De Perenboom.
 
Wij stellen nog steeds onze 2 ruime vierpersoonskamers met aparte badkamers ter uw beschikking.

Maar ...

Onze kamers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag met een minimum verblijfsduur van 3 nachten*. 
Wij serveren geen ontbijt. Er is wel een ruimte ter beschikking met een koelkast, waar u iets kleins kunt bewaren, eten en/of opwarmen. 

Kamer 1, op de eerste verdieping, heeft 2 aparte slaapkamers met elk een dubbel bed en aparte badkamer met douche. De kamer wordt enkel in zijn geheel verhuurd aan 1,2,3 of 4 personen. De badkamer is apart maar behoort bij het geheel van de kamer en is dus niet gedeeld.

Kamer 2, op de tweede verdieping, is een ruime kamer met een aparte badkamer met ligbad. Op deze kamer staat één dubbel bed en 2 enkele bedden. Ook kamer 2 wordt enkel in zijn geheel verhuurd aan 1,2,3 of 4 personen. De badkamer is apart maar behoort bij het geheel van de kamer en is dus niet gedeeld.

Beide kamers zijn met de trap te bereiken. Er is geen lift aanwezig,

U kunt online, per e-mail of telefonisch reserveren
Zodra wij de reservatie ontvangen, krijgt u van ons een bevestigingsmail met de betalingsgegevens en informatie wat het inchecken betreft.
Indien wij niet fysiek aanwezig kunnen zijn om u in te checken, ontvangt u van ons richtlijnen voor de zelf check-in aan de hand van een sleutelkluis. Het is dus heel belangrijk dat u bij de reservatie alle correcte contactgegevens aan ons bezorgt. 

* korter verblijf of verblijf op andere dag en/of weekends zijn op aanvraag.

 

B&B De Perenboom
bottom of page